Föreläsare

 

 

Skulle det inte vara fantastiskt att bemästra konsten att lyfta sig själv och sina medmänniskor?
Hur skulle det känns att kunna ta befäl över ditt välbefinnande?. Lyssna på fd snowboardproffset Jon Moraeus hur han skapat sin framgångssaga.

Glädjen som drivkraft.

Jon Moraeus arbetar aktivt som mental coach för ledare, idrottare, unga entreprenörer och människor i näringslivet. Han är en fantastisk representant för den nya tidens föreläsare. Med erfarenheter som professionell snowboardåkare i världseliten, förbundskapten för snowboardcross, mental coach för hockeyspelare i världsklass, certifierad karriär coach och NLP-coach väver Jon in historier från möten och egna upplevda händelser som inspirerar åhörarna att berikas av Jons budskap. Känn glädje och kraft när målet närmar sig!

Jon Moraeus vill förmedla hur han nått sina drömmar, det är med hans historier från sitt liv och sin idrottskarriär som förgyller föreläsningen. De ger åhörarna fler perspektiv på problem men framför allt lösningar. Jon vill att åhörarna ska känna en tillit till sin egen fantastiska kapacitet. Du är värd att uppnå allt som du vill och att omvandla problem och hinder till en rolig utmaning.

 
Jon Moraeus är mycket uppskattad för sin varma utstrålning, komiska talang, klokskap och förmåga att inspirera. Med redskapen humor och glädje når Jon ut till alla åldersgrupper. Med mottot "Lev livet innan livet har levt och låt dina motgångar leda till framgångar" är Jon en kraftig inspirationskälla.

 

 

Ämnen som Jon föreläser kring;

Med glädje som kompass!
-Konsten att lyfta sig själv och andra. Att se livet genom en mer positiv lins, så blir förändringsarbetet mer positivt och mera enkelt. Med skratt följer ni Jons motgångar och framgångar under denna föreläsning  

Värdskap = framgång
- Hur ditt bemötandet gentemot andra människor bestämmer utgången av mötet. Konsten att skapa en perfekt miljö för utveckling, framgång och affärer. För är vi inte på samma nivå blir det självklart svårt att mötas.

Vi.nu
-Tillsammans blir vi starkare. En föreläsning som har som mål att få alla att dra åt samma håll och nå fram till samma värdegrund. Under denna föreläsning gör vi också ett personlighets test för att få bättre förståelse varför vi gör som vi gör i både kristider och medgång.

Mål, motgång och hallontårta
-Att vara ett offer eller överlevare .Om att sätta åtråvärda mål för dig och dina medarbetare. Hur firar du framgångar?  Konsten att resa sig ur askan, att se möjligheterna och det roliga i livet.

Motivation, livets bränsle
-Att våga brinna utan att brinna upp. Hur stänger du av jobbet så du kan känna dig energifylld kommande dagar. Konsten att gasa och bromsa samtidigt.

Att leda sig själv och andra
-Att bryta mönster och hantera utmaningar. Att ge och ta kritik. Hur man på ett distanserat sätt kan ge ärlig kritik på ett smidigt sätt. Där båda lämnar mötet laddade av ny energi för att gå vidare och möta framgång.Jon Moraeus | Email: info@jonmoraeus.se |Telefon: 070-3141287