Coach

  • Diplomerad av ICF ackrediterade coach adventure i Umeå för karriär coach steg 1 och 2
  • Diplomerad av INLPTA ackrediterade Villa harmoni för NLP practitioner
  • Diplomerad av ICF ackrediterade Good heart  i Umeå för Mentorcoachning
  • Godkänd av Shift education för att hålla i coach utbildningar

Expertområden
- Självkänsla
- självförtroende
- Topp prestation
- ACC-karriärcoach

- Utveckla individen
- Att våga vara lycklig
- Promotiontaktik

Jag är född 1982 och har ett förflutet som elitidrottsman (snowboardproffs). Mitt liv ute på världscupen har gett mig en livserfarenhet långt över det normala. Jobbar som föreläsare och mental coach och har övertygelsen att inget är omöjligt – frågan är bara hur vi ska lösa det.
 
Det som är de starkaste grundstenarna i just coachning är att inte ge råd utan att genom hjälp till självhjälp nå de visioner och mål som klienten sätter upp. Eftersom jag inte vet vad klienten känner sig kapabel till eller känner till klientens hinder så jobbar jag istället ur frågornas tillvägagångssätt. Exempel på frågor som hjälper processen framåt är, Om allt var möjligt och du visste att du kommer lyckas, hur ser då din lösning ut?

 

Med humor och kärlek hjälper jag klienten att hitta nya banor i sitt liv eller, som jag älskar att göra, fira det som känns riktigt bra. Många av mina klienter – arbetslösa, arbetare, idrottsmän, chefer och arbetsledare – söker sig till mig just av den anledningen; jag hjälper folk att tänka på ett helt nytt sätt. Jag brukar säga att min största svaghet är att jag inte vet hur man tänker inside the box.

Kolla gärna in detfilmklippsom MODO TV gjorde för att presentera det samarbete med Modo juniorerna.

http://modo.hockeyligan.se/main.aspx?contentid=503326702593


 

 


Jon Moraeus | Email: info@jonmoraeus.se |Telefon: 070-3141287